Fürdőszobapolcon látható termék képe – Libresse

Amikor először szembesülsz azzal, hogy az intim ápolással is foglalkoznod kell a női higiéniai rutinod során, a megfelelő mosakodószer, tisztasági betét vagy törlőkendő kiválasztása igen nyomasztó feladat lehet.

Nem kell azonban megijedned attól, hogy megtaláld a hozzád illő női higiéniai termékeket.

Egyszerűsítsd le a dolgot! Gondold át, hogy milyen életet élsz, és a vele járó dolgok miként befolyásolják az intim ápolással kapcsolatos igényeidet. A napi teendőid, a szőrtelenítési szokásaid és egyes életesemények ugyanis mindig befolyással lesznek a női higiéniai rutinra.

Ha még tini vagy

Akár menstruálsz már, akár még csak előtte állsz, szigorúan ügyelned kell az intim zóna tisztaságára. A napi higiéniai rutin részeként használhatsz valamilyen intim mosakodószert, de egy szappan is tökéletesen megteszi. Mivel pedig a kamaszlányok körében gyakori (és kiszámíthatatlan) jelenség a rendszertelen menstruáció, a pecsételő vérzés és a hüvelyi folyás, hordj mindennap Libresse tisztasági betétet, hogy az intim zóna friss maradhasson.

Ha rendszeresen sportolsz

Mozgás után muszáj megtisztálkodni. Az edzés utáni zuhanyzáshoz is használhatsz intim mosakodókat. Ha rohanásban vagy, próbálj ki valamilyen törlőkendőt, amellyel megtisztíthatod és felfrissítheted magad odalent. Ha légáteresztő tisztasági betét, például a ProSkin formulát tartalmazó Libresse DailyFresh mellett döntesz, a termék egész nap frissességet és kényelmet biztosít számodra.

Ha gyakran utazol

Ha huzamosabb ideig mozgásban vagy, és nem tudsz olyan gyakran lezuhanyozni, mint szeretnél, használd a Libresse DailyFresh tisztasági betétet, hogy megőrizd frissességed. A pamut alsóneműkhöz hasonlóan ezek a betétek is légáteresztők, így az intim zóna tiszta és kellemesen száraz marad. Ha pedig ki kell menned a mosdóba, használj intim törlőkendőt: így felfrissülsz, megelőzöd a kellemetlen szagok kialakulását, és megőrzöd az intim zóna kényes pH-egyensúlyát.

Ha gyantázod vagy borotválod a fanszőrzetedet

A szeméremszőrzet rendszeres eltávolítása miatt a bőröd érzékennyé válhat, kiszáradhat, sőt irritált is lehet. Létezik szőrtelenített bőrfelületre való intim mosakodó, amely megnyugtatja és hidratálja az intim zóna érzékeny bőrét, ha zuhanyzás közben borotválkozol. Epilálás után mindenképpen használj bőrradírt a terület hámlasztásához, illetve aloe verát tartalmazó zselét a hidratáláshoz. Szőrtelenítés után néhány nappal visszatérhetsz a szokásos napi intim mosakodószer használatára. Libresse DailyFresh tisztasági betétet használva pedig egész nap kellemesen érzed majd magad.

Ha kismama vagy

Szülés után az intim terület rendszerint fáj és gyulladt. Egy intim mosakodó, például amelyik E-vitamint és körömvirágot tartalmaz, kiválóan megnyugtatja a bőrt. A Libresse tisztasági betétek pedig megvédik az alsóneműdet a szülés utáni folyástól, így az egész intim terület tiszta lesz, és nem képződnek odalent kellemetlen szagok. Az intim törlőkendőkkel felfrissítheted magad, miután vécén voltál: termékünk bőrnyugtató hatású E-vitamint tartalmaz.

Továbbolvasok

Ismerd meg még jobban