Libresse

A Magyarország egyik legnagyobb női higiéniai márkájaként ismert Libresse jól tudja, hogy a kényelem és az önbizalom érzése nélkülözhetetlen a magabiztosan élt élethez. Mert semmi nem szabad, hogy visszatartson minket az életben. Ezért tesz meg mindent a Libresse azért, hogy a nők kihozhassák magukból a maximumot termékeink segítségével, amelyektől önbizalmat nyerhetsz, és kitágíthatod a határaidat. 
 
Kínálatunkban hármas védelmet biztosító, a szivárgásoktól védő egészségügyi betéteket, a test vonalait követő, különleges kialakítású tisztasági betéteket és az intim területet ápoló termékeket egyaránt találsz. A Libresse segít, hogy mindennap magabiztosan élhess – akár épp menstruálsz, akár nem.

Éld meg az életet. Élj magabiztosan.

Anyavállalatunk, az Essity

Az Essity világszerte jelenlévő, higiéniai és egészségügyi termékeket előállító vezető vállalat. A vállalatcsoport fenntartható módon fejleszt és állít elő személyi higiéniai termékeket, tissue papírokat és egészségügyi termékeket. Közel 100 országban értékesíti világmárkáit (ide tartozik a TENA és a Tork), illetve regionális márkáit (ide tartozik például a Libero, a Libresse, a Lotus, a Nosotras, a Saba, a Tempo, a Vinda és a Zewa). Az Essity központja Stockholmban van, és jegyzik a stockholmi NASDAQ OMX tőzsdén.

Bővebb információ: www.essity.com​

IMPRESSZUM

Szolgáltató neve:

ESSITY HUNGARY Kft.

 

Szolgáltató székhelye: 1021 Budapest, Budakeszi út 51., Magyarország

 

Kapcsolattartási adatok:

info@libresse.hu

Nyilvántartó szerv és Cégjegyzékszám:

Fõvárosi Törvényszék Cégbírósága, Cg. 01-09-716945

Adószám:

10187502-2-44

Tárhelyszolgáltató adatai:

Microsoft Corporation (Microsoft Azure)

Redmond, Washington, United States

Kapcsolat: https://azure.microsoft.com/hu-hu/overview/sales-number/