Plus-size nő egy hímzett méhhel az alsóneműjén, pólóját feltartva, büszkén mutatja a szülés utáni hegeket. Text overlay: Köszöntünk a világunkban! A nőknek félelem vagy szégyen nélkül kell élniük azt az életet, amit szeretnének. Pont.
Plus-size nő egy hímzett méhhel az alsóneműjén, pólóját feltartva, büszkén mutatja a szülés utáni hegeket.
Köszöntünk a világunkban!

A nőknek félelem vagy szégyen nélkül kell élniük azt az életet, amit szeretnének. Pont.

Mi az a menstruációs szegénység?

Attól még, hogy nem sűrűn hallani a menstruációs szegénységről, ez egy olyan globális probléma, amely több millió embert érint. Ezért roppant fontos, hogy tisztában legyünk a jelentésével és azzal, hogy mit tehetünk ellene.

Mit jelent a női nemi szervek megcsonkítása?

A nemi szervek megcsonkítása a női nemi szerv bármely részének eltávolítását jelenti. Ez kétségkívül egy olyan téma, amelyről nagyon nehéz beszélni, viszont annál fontosabb, hogy tájékozódj róla, mert csak így tehetsz ellene.

#fájdalomamibennedvan

Mondd el, milyen a #fájdalomamibennedvan! Minél többen tesszük ezt meg, annál inkább leépítjük a szégyent és az elhallgatást, amely megakadályozza, hogy megkapjuk a megérdemelt segítséget. Feltett szándékunk a nemek közötti fájdalomszakadék áthidalása történeteken keresztül.
Nő virágos ruhában ül egy kanapén egy neon méh előtt

Felszámoljuk a V-zónát övező tabukat

Nem úgy születtünk, hogy testünket szégyeljük. Azt megtanuljuk. Itt az ideje, hogy véget vessünk a stigmázásnak.

Oké, beszéljünk az intim élményekről

Mindannyiunknak vannak intim élményei, mégis miért nem beszélünk róluk szívesen? A saját élményed megosztása felszabadító, sőt, akár mókás is lehet.

Hogyan védelmezzük a Földanyát

A te V-zónád. A te bolygód. Mindkettővel törődünk, ezért folyamatosan a fenntartható megoldásokra törekszünk.