Az első menstruációd

Görcsök, hangulatingadozások, különböző higiéniai termékek: itt minden fontosat megtudhatsz az első menstruációdról. Emellett praktikus tanácsokat is adunk ahhoz, hogyan váljon természetessé számodra, hogy menstruálsz.

Serdülőkor

Minden, amit tudnod kell a pubertás jeleiről és szakaszairól a lányoknál. Illetve tippek ahhoz, hogyan birkózz meg a kisebb-nagyobb nehézségekkel, hogy se az egészséged, se a jó kedélyed ne lássa kárát.

Együttélés a menstruációval

Minden olyan információt összegyűjtöttünk ide, amire csak szükséged lehet a menstruációs ciklusoddal kapcsolatban. A menstruáció és a hétköznapi élet igenis megfér egymás mellett, bárhol tartasz is a menstruációs cikluson belül.

Menstruációs problémák

Ha tisztában vagy a menstruációs problémák okaival, az azt jelenti, hogy felkészülten tudsz rájuk reagálni, ha megjelennek. Így akár görcsökről vagy szivárgásról, akár súlyosabb, orvosi segítséget igénylő dolgokról van szó, itt minden szükséges információt megtalálsz.
Image of a mother and her daughter lying on the floor and talking - Libresse

Parenting

Dreading ‘the talk’? Explaining topics like puberty or sex to your child can be awkward… but you’ve got this! Getting clued up on how to address these topics can make parenting a lot easier.

Your Body

Figuring out how we feel about our bodies can be tricky, especially when it comes to our V-Zone (that’s more than the vagina and vulva!). But knowing more about what’s supposed to be normal can help to put your mind at ease.