Nő fekszik az ágyon

Célunk a menstruációt, a hüvelyt és szeméremtestet övező tabuk ledöntése és egymás támogatása.

Tiniként azt kapjuk, hogy a menstruáció tisztátlan dolog. Ha nem menstruálunk, nem vagyunk nők. Nőnek lenni rengeteg terhet jelent még ma is, ezért van szükség még több kutatásra, beszélgetésre és támogatásra. 

Szeretnénk érezni, hogy nőnek lenni nem csak fájdalmas, de sokkal inkább csodálatos dolog. 

Project V logo
Text overlay: Mi, a Libresse-nél nem félünk beleállni ezekbe a kemény témákba. Azért indítottuk útjára a Project V-t, hogy érdemi változást érjünk el. Nők millióinak a testi és lelki egészsége a tét.
Text overlay: Mi, a Libresse-nél nem félünk beleállni ezekbe a kemény témákba. Azért indítottuk útjára a Project V-t, hogy érdemi változást érjünk el. Nők millióinak a testi és lelki egészsége a tét.

Mi, a Libresse-nél nem félünk beleállni ezekbe a kemény témákba. Azért indítottuk útjára a Project V-t, hogy érdemi változást érjünk el. Nők millióinak a testi és lelki egészsége a tét.

Mit teszünk világszerte?

Nosotras edukáció
Kolumbia

Edukációs programmal segítünk a fiatal lányoknak megérteni, hogyan változik testük (és elméjük) ahogy idősödnek. A kampány 35 éve zajlik és évente 1.500.000 lányt érünk el vele.

Saba edukáció
Mexikó

Iskolákkal együttműködve segítjük a diáklányokat. Azért küzdünk, hogy megismerjék és megértsék saját testük működését, csökkentve a tinédzserkori terhesség jelenségét. 

Libresse csomag
Kína

A COVID-19 járvány idején az Alibaba Jótékonysági Szervezettel együttműködve 30 000 terméket adományoztunk női egészségügyi dolgozóknak, további 6000 pedig Xiaogan kórházaiba került.

Bodyform bloodnormal
Egyesült királyság

Sikeresen kampányoltunk annak a törvénynek az eltörléséért, amely megtiltotta a műsorszolgáltatóknak, hogy vörösnek ábrázolják a menstruációs vért.

Je soutiens Nana
Franciaország

A „Viva La Vulva” elindításakor Franciaországban több mint tízezer ember nyújtott be petíciót, ami még nagyobb mozgalmat indított kampányunk védelméért. 

Nuvenia kerekasztal beszélgetés
Olaszország

Az Essity csapata a nemek közötti egyenlőség miniszterével vett részt egy konferencián, amelynek célja a menstruációs higiénia akadályainak felszámolása volt.

Úton a változás felé

A Projekt V célja, a női intim testrészek körüli tabutémák megértése. Mert a megértés kulcsfontosságú a változáshoz.

Hogyan lehetsz részese a Projekt V-nek?

Figyelünk rád

Hisszük, hogy tapasztalataink és az egymástól való tanulás mindannyiunk számára segítséget nyújt. Ezért kérünk Téged, bármerre is légy a világban, oszd meg velünk #amibennedvan.

Légy a párbeszéd része

Olvasd el mások történeteit és segíts megtörni a csendet azáltal, hogy megosztod tapasztalataid a közösségi médiában. Itt az idő, hogy hallasd a hangod!

Amiben hiszünk

Pink origami vulva

Célunk

Küzdelem a nőket és az intim zónájukat övező tabuk és megbélyegzés ellen.

Designer vagina

„Designer vagina”? Ne már! Hogy pozitívba fordítsuk ezt a káros őrületet, versenyt indítottunk a V-zóna természetes szépségét bemutató ruhák tervezésére.

Öko törekvéseink

Célunk, hogy 2030-ra 30%-kal csökkentsük szén-dioxid-kibocsátásunkat.