Bármikor visszavonhatja hozzájárulását jövőbeli hatállyal a hozzájáruláskezelő segítségével ,vagy személyre szabott e-mailek esetén a marketing e-mailekben található „leiratkozás” gombra kattintva. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

[1] Essity Hungary Kft., Budapest, Budakeszi út 51, 1021 Magyarország, bejegyzett cím, ország; Az Essity leányvállalatok támogathatják az Essity Hungary Kft-t, az itt felsoroltak szerint.

[2] Felhasználjuk az Ön által ezen a weboldalon megadott személyes adatokat és a kapcsolódó következtetéseket, mint például az elérhetőségeket, a vásárlási előzményeket, a termékkel kapcsolatos érdeklődési köröket és a tapasztalatokat és a potenciálisan érzékeny egészségügyi adatokat, mint például az étkezéssel, testmozgással és életmódbeli szokásokkal, terhességgel, inkontinenciával, menstruációval és termékenységgel kapcsolatos adatok.

[3] 3A webhelyek és a marketing személyre szabása az Ön érdeklődési körének megfelelően magában foglalja az Essity márkák közötti profiljának létrehozását, gazdagítását és elemzését az Ön adataival, az ön érdeklődési körének és az aggregált adatokból levonható következtetések megismerése céljából.


[4] Az Essity leányvállalatok itt kerülnek azonosításra.

[5] A marketingpartnerek közé tartozik a Meta (beleértve a Facebookot, Instagramot), a Google-t (beleértve a YouTube-ot), a TikTok-ot és mások, ahogy azt itt felsorolásra kerül.

[6] A személyre szabott marketing weboldalakra, valamint az Essity leányvállalatokra és marketingpartnerekre vonatkozik az Ön érdeklődési köre vonatkozásában; az Essity leányvállalatok esetében ez magában foglalja az Essity márkák között az Ön profiljának és adatainak megosztását, gazdagítását és elemzését az Ön érdeklődési körének megismerése érdekében, valamint azért, hogy következtetéseket lehessen levonni az aggregált adatokból, míg a marketingpartnerek esetén a hirdetéseknek az Ön Essity-vel kapcsolatos érdeklődési köréhez való testreszabását jelenti az ő platformjukon.

[7] Az e-mailek személyre szabása az Ön hozzájárulásán alapul, hogy személyes adatait felhasználja, beleértve a potenciálisan érzékeny egészségügyi adatoknak a felhasználását a marketing testreszabása érdekében.

[8] A személyre szabott e-maileket az Essity Hungary Kft., Budapest, Budakeszi út 51, 1021 Magyarország küldi ki.

[9] Az Essity márkák itt kerülnek felsorolásra.

[10] Az ilyen személyre szabott e-mailekkel végzett interakciók magukban foglalják az elköteleződés (“engagement”) nyomon követését beágyazott szkriptekkel (például az e-mail megnyitása vagy az e-mailben található hiperhivatkozásokra való kattintás), hogy finomítsák a webhelyek és a marketing személyre szabását, beleértve érzékeny egészségügyi adatokat is.

[11] A személyre szabott marketing az [Essity Legal Entity] és az Essity leányvállalatok weboldalaihoz és marketingjéhez kapcsolódik, az Ön érdeklődési körének megfelelően kialakítva; ez magában foglalja az Essity márkák közötti profiljának adataival való megosztását, gazdagítását és elemzését az Ön érdeklődési körének megértése érdekében, valamint azért, hogy arra vonatkozó következtetéseket lehessen levonni az aggregált adatokból.