Ágyban, narancssárga háttér előtt fekvő nő képe – Libresse

Ha reggel, ébredés után vérfoltot találsz a lepedőn, biztosan nem repesel az örömtől.

Ha a megfelelő egészségügyi betétet választod, ennek nem is kell megtörténnie. Miért van szükség plusz védelemre éjszaka, hogy megelőzzük a menstruációs szivárgást? Ennek az az oka, hogy fekvés közben a vér egészen másként áramlik a testben, mint amikor felállsz. Ezért érdemes valamilyen éjszakai betét, például a Libresse Ultra Goodnight mellett döntened.

Az éjszakai betétek hátul hosszabbak a hagyományos betéteknél. Mivel a menstruációs vér könnyen felgyülemlik a feneked alatt, ha hanyatt fekve alszol, a plusz betéthossz segít, hogy ne forduljon elő szivárgás. Egyes betétek elcsúszhatnak vagy megtekeredhetnek, ha álmodban hánykolódsz vagy sokat forgolódsz, és ez szivárgást okoz. A Libresse betét különleges formájának köszönhetően olyankor is követi a test mozgását, amikor a másik oldaladra fordulsz, és ezáltal megelőzi a szivárgást. Így tehát nyugodt lehet az álmod.

Hogyan szüntethető meg a menstruációs szivárgás éjszaka?

Pizsama
Pizsamanadrág

Plusz védőréteget képez közted és az ágynemű között, így kevésbé valószínű, hogy összevérzed.

Még egy bugyi
Még egy bugyi

Ha még egy bugyit veszel a fölé, ami már rajtad van, az magába szívja a kiszivárgott vért. Válassz vastagabb, pamutból készült, sötét színű darabokat erre a célra, így nem látszanak rajtuk a foltok

Betét
Régi törülköző

Lefekvés előtt teríts magad alá egy régi törülközőt, amely magába szívja a kiszivárgott vért, és védi a lepedőt.

Toalettpapír
Plusz nedvszívó réteg

Hajts össze hosszában néhány lap vécépapírt, és helyezd be plusz nedvszívó rétegként a bugyidba, az éjszakai betét alá.

Matracvédő huzat
Matracvédő

Matracvédővel megelőzheted, hogy a matracon kiszedhetetlen sötét foltok maradjanak. Ha máshol alszol, vigyél egyet magaddal.

Továbbolvasok

Ismerd meg még jobban