V-Protection Ultra Long+ Egészségügyi betét szárnyakkal

erős vérzés

Vérzésmérő

Minden nő menstruációja egyedi. Használd vérzésmérőnket, és találd meg a számodra leginkább megfelelő betétet! Minél magasabb a piros szín a V betűben, annál nagyobb nedvszívó képességel rendelkezik a betét.

Ne hagyd, hogy bármi közéd és nőiességed közé álljon, különösen ne  a menstruációd. Az új Libresse V-protection Ultra Long+ egészségügyi betéteink szárnyakkal és új Cour-V™ adaptív technológiával biztosítják a számodra szükséges védelmet maximálisan illeszkedő betétünkkel. A gyors nedvszívóképesség és 3 nedvszívó zóna ezeken a puha egészségügyi betéteken gondoskodnak róla, hogy V-zónád egész nap frissnek és védettnek érezd. Mert a Libresse-nél azt szeretnénk,  hogy mozogj gondtalanul.
Ezért lehet szeretni:
  • ÚJ Cour-V™ - Intim Adaptív Technológia
  • GYORS FELSZÍVÓDÁS
  • MAXIMÁLIS ILLESZKEDÉS
  • ROLL PRESS GO™
  • 80%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT
  • CSOMAGOLÁS
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj újdonságainkról és akcióinkról!
Hol tudom megvenni?
6
  • A termékről
  • Technológia
  • Használat
  • Mi kerül a termékeinkbe?

A termékről

Az új Cour-V™ adaptív technológia biztosítja a a szükséges védelmet a Libresse maximálisan illeszkedő, nagy nedvszívóképességű betéteinél, még erős vérzés esetén is.

3 NEDVSZÍVÓ ZÓNA. Az egybefüggő területek a betét elején és formázó elemek a betét közepén és hátulján hozzák létre az ideális védelmet.

GYORS NEDVSZÍVÓKÉPESSÉG. A nedvszívó felület és speciális kialakítás miatt ez a betét tökéletes választás az erős vérzést tapasztaló nőknek.

MAXIMÁLIS ILLESZKEDÉS. A belső formázó elemek és szárnyak miatt ezek az egészségügyi betétek a legkényelmesebbek, és ezek biztosítják, hogy passzoljon alakodhoz  és vérzésedhez. 

CO₂ CSÖKKENTETT CSOMAGOLÁS. A csomagolás legalább 80%-ban* növényi alapú, újrahasznosított vagy biomassza-alapú forrásokból származik, ami csökkenti az ökológiai lábnyomot. 

ROLL.PRESS.GO.™ A technológiának köszönhetően ezen egészségügyi betétek használata nagyon kényelmes és egyszerű, és biztonságosan is könnyen eldobható. Csak csomagold ki az új betétet, és tekerd be a csomagolásába az eldobandó betétet. Nyomd meg az oldalait, hogy bezárd, és kész is vagy. Higiénikus és diszkrét, minden lépésében. Ha nincs  kuka a közeledben, akkor is azzal a tudattal dobhatod be a táskádba, hogy a betét nem fog kinyílni: a lezárt Roll Press Go csomagolás biztonságosan csukva marad.

Használj Libresse-t, mozogj gondtalanul. 

*Részletek a https://www.libresse.hu/a-mi-vilagunk/sustainability-and-essity/

Technológia

COUR-V™ Fedezd fel legjobban illeszkedő betétünket, hogy egész nap biztonságban érezd magad.
 
Próbáld ki Libresse V-Protection egészségügyi betéteinket. Az új Cour-V™ adaptív technológiának köszönhetően biztosítják a V-zóna magasabb szintű védelmét. Ezek a betétek tényleg alkalmazkodnak az intim területedhez. Összegyűjtik a nedvességet, miközben viselésük kényelmes.  3 okos vérfelszívó zónájának, gyors nedvszívó képességének és maximális illeszkedő képességének köszönhetően tökéletes biztonságban érezheted magad. Mert a Libresse-nél azt szeretnénk, hogy mozogj gondtalanul.
 
3 NEDVSZÍVÓ ZÓNA nem csak a vér kiáramlásával, de annak irányával és mennyiségével is megbírkózik.
GYORS FELSZÍVÓDÁS a V-zónádat védi és frissen tartja, erős vérzés esetén is.
 
MAXIMÁLIS ILLESZKEDÉS tökéletesen passzol a tested egyedi alakjához és vérzésedhez.

Használat:

Folyás és pecsételő vérzés
Folyás és pecsételő vérzés
Mindennap
Mindennap
Szex után
Szex után
Izzadás
Izzadás