Bemutatás

Új idők járnak

Ha épp menstruálsz, akkor sem kell, hogy ez bármiben is megzavarjon, főleg ha épp rengeteg a dolgod. Amíg mindent megszervezel, és a megfelelő egészségügyi betétet használod a megfelelő helyen és időben, semmi gondot nem fog okozni számodra a menstruáció.

A betétek kidobása azonban problémás lehet, főleg, ha épp nem otthon vagy. Egy, a Libresse által végzett kutatásból kiderült, hogy a női termékeket illetően a betétek kidobása bizony sokak számára okoz fejtörést. És ez teljesen érthető.

Ezért született meg a Libresse-nél a Roll.Press.Go. egészségügyi betét, amelyet bárhol higiénikusan és diszkréten tudsz a szemetesbe dobni. Nincs kuka a közelben? Semmi gond! A Roll.Press.Go csomagolóanyaga körben végig egyedi,öntapadó szélekkel rendelkezik, így higiénikusan le tudod zárni a benne lévő használt betéttel együtt, majd kidobni a kukába. A lezárt Roll.Press.Go csomagolóanyaga kidobás után sem nyílik szét, hanem lezárva marad.

Bemutatás

Egyszerű, higiénikus és diszkrét

A Roll.Press.Go megjelenése előtt a betétek kidobása úgy zajlott, hogy a használt betétet több rétegnyi vécépapírba tekertük, vagy felkutattuk a táskánkat valamilyen nejlonzacskóért, amelybe belerakhattuk addig, amíg találunk egy szemetest vagy intimhulladék-gyűjtőt. Mindez sok maszattal és kényelmetlenséggel járt, különösen vécépapír vagy nejlonzacskó hiányában.

De többé már nem! Mostantól ugyanis akár az íróasztalodnál ülsz, akár a repülőgépen, akár a parkban, akár a táncparketten izzadsz, mindössze annyi a dolgod, amikor betétet cserélsz, hogy beletekered a használt betétet az öntapadó csomagolásba, összenyomod a széleit, és már mehetsz is: küldetés teljesítve! Roll.Press.Go: tiszta, higiénikus és diszkrét.

Három egészségügyi betét – Libresse

Ismerd meg jobban egészségügyi betéteinket