Multistyle

ÖLTÖZKÖDJ KEDVEDRE

Ami a bugyikat illeti: nincs belőlük olyan, ami mindenkinek jó lenne. Vannak nők, akik a cérnatangára vagy a bikinistílusú alsókra esküsznek, míg mások francia vagy nagyméretű bugyiban érzik jól magukat. Ezzel a Libresse is tisztában van, ezért készített egy olyan tisztasági betétet, amelyiknek minden bugyiban van hely: ez a Libresse Multistyle tisztasági betét. Ha ugyanis eggyel kevesebb dolog miatt főhet a fejed, miközben készülődsz, máris sokkal jobban indul a napod.

Ez a sokoldalú betét rugalmas szélekkel rendelkezik, amelyek minden fehérneműstílushoz alkalmazkodnak. Így amikor megvásárolod, biztos lehetsz benne, hogy a termék bármelyik bugyidhoz jó lesz.

Funkciók panel

A DailyFresh tisztasági betétek közé tartozó Libresse Multistyle betétek ProSkin formulával készülnek, azaz nem csupán a légáteresztő képességük lenyűgöző, hanem olyan pH-semleges anyagot is tartalmaznak, amely ápolja az intim terület bőrét.

Nagyobb nedvszívó képességű magjuk szintén véd a szivárgástól, így te mindennap tisztának és magabiztosnak érezheted magad. A viselésük is igen kényelmes. Az egyesével csomagolt Libresse Multistyle tisztasági betéteket diszkréten a táskádba, a sportzsákodba vagy a tárcádba csúsztathatod, ahol alig foglalnak helyet. Napi használatra ajánljuk.

Libresse Multistyle tisztasági betétek – hogy könnyebb legyen az életed.

Tornázó nő
Három tisztasági betét, amelyek árnyéka rózsaszín háttérre hullik – Libresse

Ismerd meg jobban tisztasági betéteinket