Menj el a végsőkig – és közben érezd magad frissnek és védettnek

Akár a sivatagot, akár a városi utcákat rója, Rebecca Wilson ultramaraton-futót semmi sem állíthatja meg. Még a menstruációja sem. A Libresse FreshProtect egészségügyi betétek légáteresztõ fedõréteggel rendelkeznek, amelyek a Secure Fit™ forma révén tökéletesen illeszkednek a test vonalához, hogy teljes védelmet nyújtsanak a szivárgás ellen. Így Rebecca nemcsak magabiztosnak és frissnek érzi magát egészen az utolsó méterekig, de azt is tudja, hogy biztonságban van.

1 Teljes kényelem és védelem.

A SecureFit™ kialakítás jellegzetessége, hogy egészségügyi betéteink formája teljes mértékben illeszkedik a tested vonalához, így bármit is csinálsz, tökéletes biztonságban leszel a szivárgással szemben.

2 Érezd magad frissnek egész nap!

A puha, légáteresztő felső réteg és a szuper-nedvszívó belső mag frissen tart, így reggeltől estig élvezheted a tisztaság és szárazság érzését.

Amikor az élet gyors tempót diktál, akkor olyan betétet akarsz, ami képes ezzel lépést tartani. A Libresse FreshProtect egészségügyi betétek légáteresztõ felsõ réteggel rendelkeznek, amely pihe-puha érzést ad a bõrödnek. A SecureFit™ illeszkedik a tested vonalához, így biztosítja a kényelmedet és a teljes védelmedet a szivárgással szemben. Szóval bármit is csinálsz, friss és magabiztos lehetsz, hiszen ura vagy a helyzetnek. 

Három egészségügyi betét – Libresse

Ismerd meg jobban egészségügyi betéteinket