Libresse Freshness & Protection Ultra Long+ Egészségügyi betét szárnyakkal

Don’t let anything come between you and your femininity, especially periods. Our Libresse V-protection Ultra Long+ sanitary towels feature wings and the new Cour-V™ adaptive technology, providing the sanitary protection you need and our most adaptive fit for dealing with heavy periods. The fast absorption and 3x smart blood absorption zones of these soft sanitary pads with wings keep your V-Zone feeling fresh and protected all day. Because at [brand name], we want you to move fearless.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj újdonságainkról és akcióinkról!
Hol tudom megvenni?
6
  • A termékről
  • Technológia
  • Használat
  • Mi kerül a termékeinkbe?

A termékről

Az új Cour-V™ adaptív technológia biztosítja a a szükséges védelmet a Libresse maximálisan illeszkedő, nagy nedvszívóképességű betéteinél, még erős vérzés esetén is.

3 NEDVSZÍVÓ ZÓNA. Az egybefüggő területek a betét elején és formázó elemek a betét közepén és hátulján hozzák létre az ideális védelmet.

GYORS NEDVSZÍVÓKÉPESSÉG. A nedvszívó felület és speciális kialakítás miatt ez a betét tökéletes választás az erős vérzést tapasztaló nőknek.

MAXIMÁLIS ILLESZKEDÉS. A belső formázó elemek és szárnyak miatt ezek az egészségügyi betétek a legkényelmesebbek, és ezek biztosítják, hogy passzoljon alakodhoz  és vérzésedhez. 

CO₂ CSÖKKENTETT CSOMAGOLÁS. A csomagolás legalább 80%-ban* növényi alapú, újrahasznosított vagy biomassza-alapú forrásokból származik, ami csökkenti az ökológiai lábnyomot. 

ROLL.PRESS.GO.™ A technológiának köszönhetően ezen egészségügyi betétek használata nagyon kényelmes és egyszerű, és biztonságosan is könnyen eldobható. Csak csomagold ki az új betétet, és tekerd be a csomagolásába az eldobandó betétet. Nyomd meg az oldalait, hogy bezárd, és kész is vagy. Higiénikus és diszkrét, minden lépésében. Ha nincs  kuka a közeledben, akkor is azzal a tudattal dobhatod be a táskádba, hogy a betét nem fog kinyílni: a lezárt Roll Press Go csomagolás biztonságosan csukva marad.

Használj Libresse-t, mozogj gondtalanul. 

*Részletek a https://www.libresse.hu/a-mi-vilagunk/sustainability-and-essity/

Technológia

COUR-V™ Fedezd fel legjobban illeszkedő betétünket, hogy egész nap biztonságban érezd magad.
 
Próbáld ki Libresse V-Protection egészségügyi betéteinket. Az új Cour-V™ adaptív technológiának köszönhetően biztosítják a V-zóna magasabb szintű védelmét. Ezek a betétek tényleg alkalmazkodnak az intim területedhez. Összegyűjtik a nedvességet, miközben viselésük kényelmes.  3 okos vérfelszívó zónájának, gyors nedvszívó képességének és maximális illeszkedő képességének köszönhetően tökéletes biztonságban érezheted magad. Mert a Libresse-nél azt szeretnénk, hogy mozogj gondtalanul.
 
3 NEDVSZÍVÓ ZÓNA nem csak a vér kiáramlásával, de annak irányával és mennyiségével is megbírkózik.
GYORS FELSZÍVÓDÁS a V-zónádat védi és frissen tartja, erős vérzés esetén is.
 
MAXIMÁLIS ILLESZKEDÉS tökéletesen passzol a tested egyedi alakjához és vérzésedhez.

Használat:

Nappali
Nappali
Menstruáció alatt
Menstruáció alatt
Edzéshez
Edzéshez