A hozzájárulás mindenek felett!

Az e-mail-címed megadásával hozzájárulsz, hogy gyűjtsük a személyes adataidat. Ezeket az adatokat az adatkezelőként eljáró Essity egy számítógépes fájlba menti, hogy hírlevelet küldjön neked, illetve az anonimizált adatokat kereskedelmi célból felhasználja. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.

Az adatokat az alábbi címzetteknek továbbítják: Mailchimp és bizonyos esetekben Power Reviews.

Az adatokat 3 évig tároljuk. Amennyiben az általunk küldött hírlevelek kapcsán inaktív vagy, töröljük az adataidat. Természetesen akkor is töröljük az adataid, ha úgy döntesz, többé nem szeretnél hírlevelet kapni tőlünk.

Milyen lehetőségeim vannak?

Hozzáférhetsz az adataidhoz, továbbá kérheted azok helyesbítését, törlését, valamint az adatkezelés korlátozását is. Ezenkívül bármikor visszavonhatod az adatkezeléshez adott hozzájárulásodat, valamint gyakorolhatod az adathordozhatósághoz való jogod is.

Látogass el az alábbi weboldalra, és tudj meg többet a jogaidról:[https://www.naih.hu/]

A jogaid gyakorlása, illetve az adataid kezelését érintő kérdés esetén a dataprotection@essity.com e-mail-címre írhatsz.

Amennyiben a megkeresésünket követően a megítélésed szerint továbbra sem tartjuk tiszteletben a személyes adatokkal kapcsolatos jogaid, panasszal fordulhatsz a helyi adatvédelmi hatósághoz.