Egyuttkonnyebb

Tisztasági betét, ami a helyén marad, bármit teszel? Ez nem lehet igaz! A Libresse tényleg megcsinálta! A Libresse Cour-V tisztasági betéteket úgy formálták, hogy a testedhez igazodjanak, így mindig tökéletesen illeszkednek hozzád. Vannak tisztasági betétek, amelyek nem mindig tudnak a helyükön maradni. És vannak a Libresse Cour-V tisztasági betétek, amelyek velük ellentétben, soha nem mozdulnak el.
 
Ennek okát a Cour-V tisztasági betétek dizájnjában kell keresni. Úgy tervezték őket, hogy az elülső részük szélesebb legyen, így nem csúsznak el, középső részük pedig könnyű és hajlékony, így a helyükön maradnak, bármennyit is mozogsz. Ez azt jelenti, hogy maximálisan megbízhatóak és kényelmesek, akár mozgásban vagy, akár otthon lazítasz a kanapén.
 
Biciklizni támad kedved, vagy valami őrültségre, esetleg bungee jumpingra? Semmi para. A Cour-V tisztasági betét egész nap nem mozdul el a V-zónádból, és olyan kényelmes, hogy gond nélkül bármit megtehetsz, amit csak akarsz. Szinte észre sem veszed, hogy ott van.
 

Fedezd fel temékeinket! Tisztasági betétek | Libresse