Libresse Maxi Normal Wing

Libresse Maxi Normal Wing romantic Az egészségügyi betétnek ez az éjszakai fajtája még álmodban is teszi a dolgát.
 
Libresse Maxi Normal Wing
Termék tulajdonságok
 •   Nedvszívó képesség
   

  Nedvszívó képesség

  A Libresse termékek csomagolásán található csepp-rendszer világosan jelzi a termékskálában szereplő valamennyi termék nedvszívó képességét, így könnyedén megtalálhatod a hozzád legjobban illő terméket! Az 1-6 cseppig terjedő skála az alacsony és magas nedvszívó képességgel rendelkező termékeket jelzi. Betéteink magas nedvszívó képességű maggal rendelkeznek, amely összegyűjti és magában tartja a folyadékot. A testhez igazodó szuper nedvszívó képességű gyöngyök azonnal megakadályozzák, hogy a folyadék a testedddel érintkezzen.
   
 •   Vastagság 6 mm

  Vastagság

   

   
 •   Hosszúság 235 mm

  Hosszúság

   

   
 • Biztonságos illeszkedés

  Biztonságos illeszkedés

  A SecureFit™ Technológiának köszönhetően betéteink tökéletesen illeszkednek a testedhez. Első és hátsó részük kialakítása különbözik, így ha megfelelően helyezed el a fehérneműdben, akkor minden mozdulatodat követi és nem mozdul el. A betét együtt mozog veled, így bármit is csinálsz, mindig  biztonságban érezheted magad.
   
 •   Szagok szabályozása

  Szagok szabályozása

  A különböző szagokat baktériumok okozhatják. Ha megölöd a baktériumokat, mérsékelheted a szagokat. A Libresse SAP egy szuper nedvszívó képességű anyag, amely nem csak nagy mennyiségű folyadékot szív fel és zár el, hanem a szagok leküzdésében is segít. Alacsony pH értékű (savas) környezet létrehozásával a SAP megakadályozza a baktériumok elszaporodását és semlegesíti a szagokért felelős anyagokat. A Libresse termékek a természet saját kémiáját használják a szagok mérséklésére, így mindig természetesen frissnek és magabiztosnak érezheted magad.
   
 •   Légáteresztő hátoldal

  Légáteresztő hátoldal

  Betéteink hátoldalát apró pórusokkal ellátott vékony műanyagfólia borítja, amely nemcsak megakadályozza a nedvesség elszivárgását, de biztosítja a bőröd szellőzését is.  A műanyaghoz ugyanis egy kevés kalcium karbonátot keverünk, és mikor az így kapott keveréket kisimítjuk, az anyagban pórusok keletkeznek, melyek segítségével a bőröd szabadon lélegezhet.

  A légáteresztő burkolat rendkívüli szerepet játszik a szárazságérzet és a bőr szellőzésének biztosításában. Az ilyen bevonattal készülő Libresse betétek fenntartják a női test természetes egyensúlyát.

   
 
Libresse Maxi Normal Wing
A Libresse Maxi Clip Normal betét valamivel vastagabb és ezáltal, kiváló nedvszívó képességgel is büszkélkedhet. Kellemesen lágy betét, amely megbízható védelmet nyújt számodra. A SecureFit™ technológiának hála tökéletesen illeszkedik a tested vonalához, így egyetlen cseppet sem enged kiszivárogni.

Mi micsoda?

A számtalan különböző termék és a szakszavak között nem könnyű kiigazodni. Azt is nehéz eldönteni, hogy melyik terméket mikor érdemes használnod. Amit mindig szem előtt kell tartanod: minden az életkortól, a menstruációdtól, és attól is függ, hogy hol tartózkodsz, mit csinálsz éppen a ciklus ideje alatt. Íme egy útmutató, amelynek segítségével kiválaszthatod a számodra optimális egészségügyi terméket.

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük