Mi micsoda?

A számtalan különböző termék és a szakszavak között nem könnyű kiigazodni. Azt is nehéz lehet eldönteni, hogy melyik terméket mikor érdemes használnod. Amit mindig szem előtt kell tartanod: minden az életkortól, a menstruációdtól, és attól is függ, hol tartózkodsz és éppen mit csinálsz a ciklus ideje alatt. Íme egy útmutató, amelynek segítségével kiválaszthatod a számodra optimális egészségügyi terméket.

Vékony tisztasági betétek

Vékony tisztasági betétek

A Libresse Light tisztasági betétek ultra vékonyak és megvédik a kedvenc fehérneműdet illetve segítenek, hogy minden nap frissnek érezhesd magad. A tisztasági betétek puhák, rugalmasak és követik a mozgásodat, amivel biztosítják a megfelelő komfortérzetet.  A tisztasági betétek különböző formában készülnek, hogy a legjobban illeszkedjenek hozzád és a fehérneműdhöz. Érezd magad mindig frissnek!

Tisztasági betétek

Tisztasági betétek

A Libresse Extra Dry tisztasági betétek vastagabbak extra nedvszívó képességük miatt. A menzesz kezdeti és befejező szakaszában, illetve közbeeső vérzések esetén érdemes használni. A vastagabb betéteink is SecureFit™ technológiával készültek, amelyeknek köszönhetően a termék tökéletesen illeszkedik testedhez, mivel hozzád hasonlóan a terméknek is van elülső és hátulsó része. A betét követi a tested mozgását, így minden pillanatban kényelmesnek és magabiztosnak érezheted magad. A Libresse Extra betétek is rendelkeznek szagtalanítóval és a különböző igények miatt különböző hosszúságban kaphatók. Mindennap lehet jó napod!

Vékony egészségügyi betétek

Vékony egészségügyi betétek

A Libresse Ultra egészségügyi betétek SecureFit technológiával készült vékony betétek. A testedhez hasonlóan a betéteknek is van elülső és hátulsó része és egyedülálló tervezésének köszönhetően nem mozdul el, illetve követi a tested mozgását. Mert minél jobban illeszkedik, annál magabiztosabbnak érezheted magad. A Libresse Ultra egészségügyi betétek a vékony betétek széles skáláját vonultatják fel - nappali és éjszakai használatra, szárnyas vagy szárnynélküli, illetve különböző hosszúságú kiszerelésekben, valamennyi a te igényeidnek megfelelően. Bármibe is kezdesz, légy mindig magabiztos!

Egészségügyi betétek

Egészségügyi betétek

A Libresse Extra Dry egészségügyi betétek vastagabbak az extra nedvszívó képességük miatt. A menzesz kezdeti és befejező szakaszában, illetve közbeeső vérzések esetén érdemes használni. A vastagabb betéteink is SecureFit™ technológiával készültek, aminek köszönhetően a termék tökéletesen illeszkedik testedhez, mivel hozzád hasonlóan a terméknek is van elülső és hátulsó része. Az betét követi tested mozgását, így minden pillanatban kényelmesnek és magabiztosnak érezheted magad. A Libresse Extra betétek is rendelkeznek szagtalanítóval és a különböző igények miatt különböző hosszúságban kaphatóak. Mindennap lehet jó napod!

Intim törlőkendők

Intim törlőkendők

Szagtalan intim törlőkendők az egyszerű intim higiéniáért, aloe vera kivonattal.
A Libresse intim törlőkendői alkoholmentes, szagtalan és ideális megoldást nyújtanak a mindennapi intim higiénia megőrzésére. Használd őket a tiszta és üde érzésért, amikor a tisztasági vagy egészségügyi betétedet, illetve tamponodat cseréled. Aloe vera kivonattal rendelkező intim törlőkendőinket a természet ihlette. Az aloe vera jótékony hatásáról és nedvesítő képességéről híres.

Használd ciklusod alatt...

 • Menzeszek között
 • Peteérés
 • A menzesz kezdete
 • A menzesz
 • A menzesz vége
 • Peteérés
 • A menzesz
 • A menzesz
 • A menzesz kezdete
 • A menzesz
 • A menzesz vége
 • Menzeszek között
 • Peteérés

Nagyszerű a...

 • Mindennapos használat
 • Sportolás
 • Tánc
 • Szexi fehérnemű viselése
 • Minden napos használat
 • Sportolás
 • Tánc
 • A menzesz
 • Szűk nadrág viselése
 • Sportolás
 • Tánc
 • A menzesz
 • Alvás
 • Erős vérzés
 • Napi intim higiénia
 • A tiszta és üde érzésért, amikor a tisztasági vagy egészségügyi betétedet, illetve tamponodat cseréled.
 

Mikor melyiket használd?

Minden nő más, így a menzeszük is különböző. Néhányuk sokat vérzik, néhányuk kevesebbet. De soha nem többet, mint négy evőkanál. Találd meg a menstruációs ciklusod minden időszakában az igényeidnek megfelelő terméket.


 • A menzesz kezdete

  Amikor érzed, hogy közeledik a menzeszed ideje, de nem tudod, hogy pontosan mikor jön meg, akkor azt javasoljuk, hogy viselj vastag egészségügyi betétet.

 • A menzesz

  Ebben a fázisban valamennyi termékünk, tisztasági betétünk, vastag egészségügyi betétünk és tamponunk megfelel számodra - a menzeszed intenzitásától függően. Ne feledd, olyan terméket használj, amely a menzeszed intenzitásának megfelelő nedvszívó képesség

 • A menzesz vége

  A menzesz vége felé a folyás általában enyhül, így bármilyen tisztasági betét használható.

 • Menzeszek között

  Menzeszek között a könnyed tisztasági betéteink egyszerű megoldást jelenthetnek arra, hogy minden nap száraznak és üdének érezd magad.

 • Peteérés

  Peteérés ideje alatt megnövekedhet a folyás mértéke, ilyenkor általában a vékony és magas nedvszívó képességű tisztasági betétek a legalkalmasabbak.

Használd termék keresőnket a termék bemutatóteremben.
 

Miért válaszd a Libresse termékeket?

- tökéletesen illeszkednek - hála az egyedi SecureFit és PantyFit tervezésnek

- nem mozdulnak el – a szivárgás kockázata egyenlő a nullával

- széles termékválaszték, amely megfelel a nők menstruációs igényeinek és életstílusuknak

- apó részletek, amelyek megkülönböztetik a többi márkától

- imádjuk a nőket és meg szeretnénk ünnepelni a nőiességüket

- a Libresse az egyetlen olyan márka, amely SecureFit™ technológiát használ, így betéted tökéletesen illeszkedik tested elülső és hátulsó vonalaihoz és veled együtt mozog, gondoskodva a nap minden pillanatában a komfortérzetről.

 

Mit jelent ez az ikon?

 • Absorption

  Nedvszívó képesség

  A Libresse termékek csomagolásán található csepp-rendszer világosan jelzi a termékskálában szereplő valamennyi termék nedvszívó képességét, így könnyedén megtalálhatod a hozzád legjobban illő terméket! Az 1-6 cseppig terjedő skála az alacsony és magas nedvszívó képességgel rendelkező termékeket jelzi. Betéteink magas nedvszívó képességű maggal rendelkeznek, amely összegyűjti és magában tartja a folyadékot. A testhez igazodó szuper nedvszívó képességű gyöngyök azonnal megakadályozzák, hogy a folyadék a testedddel érintkezzen.

 • Odeour control

  Szagok szabályozása

  A különböző szagokat baktériumok okozhatják. Ha megölöd a baktériumokat, mérsékelheted a szagokat. A Libresse SAP egy szuper nedvszívó képességű anyag, amely nem csak nagy mennyiségű folyadékot szív fel és zár el, hanem a szagok leküzdésében is segít. Alacsony pH értékű (savas) környezet létrehozásával a SAP megakadályozza a baktériumok elszaporodását és semlegesíti a szagokért felelős anyagokat. A Libresse termékek a természet saját kémiáját használják a szagok mérséklésére, így mindig természetesen frissnek és magabiztosnak érezheted magad.

 • Secure fit

  Biztonságos illeszkedés

  A SecureFit™ Technológiának köszönhetően betéteink tökéletesen illeszkednek a testedhez. Első és hátsó részük kialakítása különbözik, így ha megfelelően helyezed el a fehérneműdben, akkor minden mozdulatodat követi és nem mozdul el. A betét együtt mozog veled, így bármit is csinálsz, mindig  biztonságban érezheted magad.

 • Breathable back material

  Légáteresztő hátoldal

  Betéteink hátoldalát apró pórusokkal ellátott vékony műanyagfólia borítja, amely nemcsak megakadályozza a nedvesség elszivárgását, de biztosítja a bőröd szellőzését is.  A műanyaghoz ugyanis egy kevés kalcium karbonátot keverünk, és mikor az így kapott keveréket kisimítjuk, az anyagban pórusok keletkeznek, melyek segítségével a bőröd szabadon lélegezhet.

  A légáteresztő burkolat rendkívüli szerepet játszik a szárazságérzet és a bőr szellőzésének biztosításában. Az ilyen bevonattal készülő Libresse betétek fenntartják a női test természetes egyensúlyát.

 • Surface material

  Fedőréteg

  A betét legfelső rétege – a bőrirritáció megakadályozása érdekében – egészen lágy és finom, s emellett teljesen szárazon tartja a bőröd. A pamutpuhaságú bevonat – nevéhez híven – valóban olyan, mintha természetes pamutból készült volna, mikroszkopikus szerkezete pedig tökéletesen elvezeti a nedvességet, és egy cseppet sem enged visszaszivárogni. A bevonat kis mélyedései, mintái még nagyobb komfortérzetet biztosítanak. Az eredmény: teljes, magától értetődő kényelem. Mintha nem is viselnéd.

 • Body-balanced PH

  Bőrbarát pH

  A bőröd pH-értéke kapcsán hiba volna csupán a szárazságra és a lágyságra gondolnod, hiszen létfontosságú szerepe van a bőrirritációk és fertőzések kialakulásának megelőzésében is. Az alacsony pH-érték (savas kémhatás) biztosításával megakadályozható a baktériumok fejlődése. A Libresse-termékek a test egészséges pH-értékének fenntartásával és a szagokért felelős komponensek semlegesítésével gátolják meg a baktériumok fejlődését és elszaporodását. Nemi szerved egészséges pH-értékének fenntartásával a Libresse-termékek még biztonságosabb érzést biztosítanak a számodra.

 
 
 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük