LIBRESSE COMFORT & SECURITY Maxi Goodnight egészségügyi betét szárnyakkal, Új Max Cour-V™ Adaptív Technológia

A Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight éjszakai betét új Max Cour-V™ technológiával és 3 nedvszívó zónával maximális biztonságot nyújt nagyon erős vérzés esetén.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj újdonságainkról és akcióinkról!
  • A termékről
  • Technológia
  • Használat
  • Mi kerül a termékeinkbe?

A termékről

Testünk nem sima ügy. Csupa hajlat és kerek forma. Különösen a v-zónánknál. Az új Libresse Cour-V adaptív technológia tökéletesen érzi testünk minden titkos zeg-zugát, hogy a leginkább testhezálló formáját hozza, és pont azt az intim védelmet nyújtsa, amire szükségünk van.

Az éjszakai egészségügyi betétek hosszabbak és szárnyasak, hogy biztosan a helyükön maradjanak bármilyen alvópózban. Maximális védelmet és kényelmes illeszkedést nyújtanak nagyon erős vérzés esetén.  3 nedvszívó zónával és belső formázó elemekkel ellátva ezek a Libresse egészségügyi betétek a V-zónádhoz (a vagina és a szeméremtest előlről látható V-alakú ívéhez) illeszkednek, így egész éjszaka biztoságban érezheted magad.

Ezek a női anatómia megértésével kifejlesztett új Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight egészségügyi betétek Cour-V™ technológiájuknak köszönhetően nem csak a vér kiáramlásával, de annak irányával és mennyiségével is megbírkóznak. Extra hosszú, puha és testhez-illeszkedő betétek, melyek 3 nedvszívó zónával rendelkeznek. Különleges formájuk maximális védelmet biztosít, hogy ruháid és lepedőid foltmentesek maradjanak, még nagyon erős vérzés esetén is. A belső formázó elemek és szárnyak biztosítják a maximális illeszkedést az alakodhoz és vérzésedhezhoz. Mert a Libresse-nél azt szeretnénk, hogy aludj gondtalanul.

ROLL.PRESS.GO.™ A technológiának köszönhetően ezen egészségügyi betétek használata nagyon kényelmes és egyszerű, biztonságosan és könnyen eldobhatóak. Csak csomagold ki az új betétet, és tekerd be a csomagolásába az eldobandó betétet. Nyomd meg az oldalait, hogy bezárd, és kész is vagy. Ha nincs kuka a közeledben,akkor is azzal a tudattal dobhatod be a táskádba, hogy a betét nem fog kinyílni.

A Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight egyszerre nyújt elsőrangú illeszkedést, nedvszívóképességet és kényelmet.

Aludj nyugodtan, hogy frissen ébredhess.

Technológia

MAX COUR-V™ Fedezd fel a maximális védelmet és kényelmes illeszkedést

Próbáld ki Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight egészségügyi betéteinket. Új Max Cour-V™ adaptív technológiával biztosítják a V-zóna magasabb szintű védelmét nagyon erős vérzés során. Ezek a betétek tényleg alkalmazkodnak az intim területedhez.  Összegyűjtik a folyadékot, miközben viselésük kellemes. 3 nedvszívó zónával és maximális illeszkedéssel felfogják és bezárják a vérzésed a betét belsejébe, hogy a ruháid és lepedőd foltmentesek maradjanak. Az extra hosszúság tökéletes biztonságérzetet nyújt.

Mert a Libresse-nél azt szeretnénk, hogy aludj gondtalanul.

3 NEDVSZÍVÓ ZÓNA nem csak a vér kiáramlásával, de annak irányával és mennyiségével is megbírkózik.

MAXIMÁLIS VÉDELEM minden alvópózban

MAXIMÁLIS ILLESZKEDÉS tested egyedi formáihoz és vérzésedhez

Használat:

Éjszakai
Éjszakai
Menstruáció alatt
Menstruáció alatt