Az első menstruációd

Az első menstruációd

Görcsök, hangulatingadozások, különböző higiéniai termékek: itt minden fontosat megtudhatsz az első menstruációdról. Emellett praktikus tanácsokat is adunk ahhoz, hogyan váljon természetessé számodra, hogy menstruálsz.
Fehér biciklin ülő nő, a távolban a lenyugvó nappal – Libresse

Együttélés a menstruációval

Minden olyan információt összegyűjtöttünk ide, amire csak szükséged lehet a menstruációs ciklusoddal kapcsolatban. A menstruáció és a hétköznapi élet igenis megfér egymás mellett, bárhol tartasz is a menstruációs cikluson belül.
Serdülőkor

Serdülőkor

Minden, amit tudnod kell a pubertás jeleiről és szakaszairól a lányoknál. Illetve tippek ahhoz, hogyan birkózz meg a kisebb-nagyobb nehézségekkel, hogy se az egészséged, se a jó kedélyed ne lássa kárát.
Egy hasgörcs miatt a kanapén fekvő nőt ábrázoló kép – Libresse

Menstruációs problémák

Ha tisztában vagy a menstruációs problémák okaival, az azt jelenti, hogy felkészülten tudsz rájuk reagálni, ha megjelennek. Így akár görcsökről vagy szivárgásról, akár súlyosabb, orvosi segítséget igénylő dolgokról van szó, itt minden szükséges információt megtalálsz.
Nemi élet és terhesség

Nemi élet és terhesség

Aggaszt a terhességed vagy valamilyen, a szexszel kapcsolatos kérdésed van? Itt rengeteg hasznos információt és tanácsot kapsz a nemi élettel, a biztonságos szexszel és a terhességgel kapcsolatban – sőt a tényeket és tévhiteket is különválogattuk neked!
Premenopauza

Perimenopauza

Ha észreveszed magadon a premenopauza tüneteit, könnyebben fel tudsz készülni a szervezetedet érő változásokra. Premenopauzás vérzés, hőhullámok, mellfeszülés? Így birkózhatsz meg ezzel az időszakkal.
Fürdőszobában törülközőbe csavart nő képe – Libresse

Az intim zóna ápolása

Átfogó és praktikus tippek és infók az intim ápolásról és a tisztaság fontosságáról. Így egész nap frissnek és tisztának érezheted magad.

Előfordulhat, hogy a stressz miatt késik a menstruációm?

Kérdésed van az első menstruációdról?