Bátorság futam

Gratulálunk az SCA Csapatnak, aki sikeresen befejezte a 2014-2015-ös Volvo Ocean Race világ körüli vitorlásversenyt. A megmérettetés 9 kimerítő hónapig tartott, és a világ legjobb professzionális vitorlásversenyzői vettek részt benne. Az SCA kizárólag hölgyekből álló csapatával a világ valamennyi nőjét képviselte. Inspiráló a teljesítmény, amit a csapat elért a versenyen, kiváltképp, hogy ők lettek a világ első kizárólag nőkből álló „legénysége”, amely szakasznyertesként a Volvo Ocean Race elmúlt 25 esztendejében befutott. A „Race to Fearless” (Bátorság futam) kampány betekintést nyújtott a csapat életébe, így bátorítottak ők mindannyiunkat arra, hogy menjünk mi is és éljünk magabiztosan.

 


A Volvo Ocean Race egy nyílt óceáni vitorlásverseny a világ körül. Kilenc hónapig tart, és a világ legjobb professzionális vitorlásversenyzőit vonultatja fel. Az SCA kizárólag női versenyzőkből összeállított csapata - az SCA csapat - a világ valamennyi nőjét hivatott képviselni a versenyen. A "Race to Fearless" (Bátorság Futam) kampányunk a magabiztos élet fejezeteit mutatja be. A verseny alatt folyamatosan közzé teszünk videókat, melyek bepillantást nyújtanak a rettenthetetlen SCA Csapat küzdelmekkel teli kalandjaiba, arra bíztatva téged, hogy mozdulj te is és élj magabiztosan.

Ezzel egyidejűleg érdemes nyomon követni a Team SCA Facebook oldalán ahol a legfrissebb híreken kívül versenyeket is hírdetünk. Facebook page

Race results

Team Position
Abu Dhabi Ocean Racing 1st
Team Brunel 2nd
Dongfeng 3rd
MAPFRE 4th
Alvimedica 5th
Team SCA 6th
Team Vestas Wind 7th


 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük