A hüvelyi folyásom sárgás/zöldes és kellemetlen szagú. Lehet, hogy gombás fertőzésem van?

Lehetetlen megmondani, hogy gombás fertőzésed van-e vagy sem. Ha azonban a hüvelyi folyásod a fentiekhez hasonlít, fordulj orvoshoz. Ha nem tetszik az ötlet, akkor először beszélj az iskolai védőnővel vagy orvossal.

Segített ez az információ?

7 Értékelések Köszönjük szavazatod!
 

2 komment

 •  
   

  Krisztina nanana 26 okt., 2016, 11:42

  Üdv! Azért regisztráltam, mert szeretném elmondani, majd szeretném a változást elérni, az esetben, hogy vettem 2 csomag libresse-t, a napokba, amiket lemostam, mert otthon vettem észre azegyiken, hogy össze van fogdosva zsíros kézzel. A foltokba pedig bele volt ragadva por és hajszál. A zacskó sajnos beázott, mert valaki kitalálta, hogy annak perforáltnak kell lenni. A beázást követte további beázás, mert a darabonként csomagolt betétek is lazán hézagosan vannak csomagolva. ki kellett bontanom mindet, kettő csomaggal is vettem, így most 20 db.-ot szárítgatok. Most az lenne a kérdésem, hogy használhatóak- e még ezek, mert szerintem már a kórokozók rájuk mehettek. De ha szimplán veszek betéteket és a levegő szabadon áramlik ke be a zacskókban, így mindenféle spóra, baktérium, gomba, egysejtű beáramlik miközben a vevők nyomkodják a csomagokat. Nem csak libresse-t szoktam venni, más cég termékeit is használim, hasonló gondok vannak másokkal is és főleg az a nagy gond, hogy minden higiénés óvintészkedések ellenére, megmagyarázhatatalan módon menszesz után gyakran nőgyógyászati gondjaim lesznek. Annyira sokszor már, hogy a rengeteg gyógyszertől ciszta nőtt a májamra. Olyan eset is volt, hogy recept nélkül kapható kúp miatt az orvos nem tudta egyértelműen megállapítani a problémát és 9 hónapig húzodott a borzalmas szenvedésem. Esetleg lehetne úgy csomagolni a betéteket, mint az élelmioszer biztonságban előírtak szerint az élelmiszereket? Mégiscsak a szervezetbe bejutó, azzal közvetlenül érintkező termékrő van szó. A gyárakban ellenőrzik a munkások egészségét? A higiéniás körüléményeket? Mert egészen biztos, hogy a legtöbbször a betétektől, tamponoktól lettem beteg!!! Nincs más magyarázat!!! Köszönöm a segítséget!  Krisztina

   
 •  
   

  limike1 04 máj., 2012, 23:15

  Üdvözlet!
  Érdeklődni szeretnék, hogy termékmintákat lehet e igényelni? Köszönöm a válaszukat előre!

   

Szólj hozzá

vagy Regisztráció kell, hogy hozzászólásokat tehess közzé.

Mindent a menstruációról

Legfrissebb témák:


Kapcsolat

Lépj kapcsolatba a Libresse-szel az alábbi elérhetőségeken:

Facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram E-mail Levelezési cím

Mi micsoda?

A számtalan különböző termék és a szakszavak között nem könnyű kiigazodni. Azt is nehéz eldönteni, hogy melyik terméket mikor érdemes használnod. Amit mindig szem előtt kell tartanod: minden az életkortól, a menstruációdtól, és attól is függ, hogy hol tartózkodsz, mit csinálsz éppen a ciklus ideje alatt. Íme egy útmutató, amelynek segítségével kiválaszthatod a számodra optimális egészségügyi terméket.

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük