Libresse - a kezdetektől napjainkig

 
 • Az 1940-es évek

  Az 1940-es évek

  A nők dolgozni kezdtek, saját keresetükből pedig (őrület, hogy erre a '40-es évekig kellett várni!) végre megengedhették maguknak, hogy intimbetétet vásároljanak. Svédországban a Libresse piacra dobta az első krepp papírból készült egészségügyi betétjét Mimosept néven (ma már jobb neveket adunk!). A betét magját egy háló vette körül és a végeit a nőknek maguknak kellett megkötniük, mégpedig úgy, hogy az egész a csípő körül található övhöz legyen erősítve.

 • Az 1950-es évek

  Az 1950-es évek

  Falkenbergben munkába állt saját automata csomózógépünk, amely forradalmasította az egészségügyi betét gyártását. Míg mások csomót kötve üldögéltek, vagy csomó nélkül adták el a betéteiket, addig a falkenbergi gyárat egymás után hagyták el a nagyszerű csomózott intimbetéteink.

 • Az 1960-as évek

  Az 1960-as évek

  A tisztasági betétet végre közvetlenül a fehérneműhöz lehetett rögzíteni. Betéteinket az SCA által kifejlesztett habszivacsból készült ragadós csík tartotta a helyén, feleslegessé téve ezzel a speciális övet. Új szuper-száraz felületének köszönhetően maga a betét is jelentős fejlődésen ment keresztül.

 • Az 1970-es évek

  Az 1970-es évek

  Megjelent a Libresse Anatomic! Az első olyan betét, melyet úgy formáltak, hogy illeszkedjen a testhez és a közepén extra béléssel is rendelkezik. A betétnek köszönhetően kényelmesen lehetett viselni a trapézfarmert még a menstruáció ideje alatt is.

 • Az 1980-as évek

  Az 1980-as évek

  Mindig is a nők életstílusa adta az ihletet a termékfejlesztéshez: felismertük, hogy a nők egyáltalán nem akarnak óriási betétcsomagokat hurcolni magukkal pl. görkorcsolyázás közben - ezért alkalmaztuk az egyedi csomagolást! Ez az újítás lehetővé tette, hogy mindig mindenhol kéznél legyen a betét. A '80-as években jelentettük meg az első szárnyas betétet is!

 • Az 1990-es évek

  Az 1990-es évek

  Az új Efficapt, nedvszívó technológiának köszönhetően elérhetővé váltak a 3 mm vastag betétek, amelyek ugyanolyan biztonság mellett hihetetlenül magas nedvszívó képességgel, vékonyabb és kényelmesebb alakkal rendelkeztek. Megszületett a Libresse Invisible!

 • A 2000-es évek

  A 2000-es évek

  Az internet és ipod használat elterjedésével lépést tartva számos egyedi, áttörést hozó ötlettel álltunk elő, beleértve a világ első tangával is hordható betétjét és az Invisible Goodnight-ot. Az Invisible Goodnight remek tervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a testhez, és megakadályozza a szivárgást miközben alszol.

 • A 2010-es évek

  A 2010-es évek

  Mindig olyan termékeket fejlesztünk, amelyek illeszkednek az igényeidhez, a testedhez és a mozgásodhoz. Tudjuk, hogy minél jobban illeszkedik egy tisztasági betét, annál jobban érzed magad. A Libresse termékek az egyedülálló szivárgásmentes biztonság érdekében együtt mozognak testeddel és nem mozdulnak el.

 
 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük