Rólunk

Libresse

A 21. században nagyszerű dolog nőnek lenni, hiszen olyan korszakban élhetsz, amikor magabiztosan követheted, amit az álmaid és a szíved diktálnak. Mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy még a menstruációd alatt is olyan kényelemben és biztonságban érezd magad, akár a hónap többi napjain.
 
Termékeink kifejlesztésében a nők és az ő világuk adta az ihletet. Gondolj csak bele: micsoda önbizalmat adhat egy tökéletesen szabott ruha, egy csepp parfüm, a megfelelő napszemüveg vagy akár csak egy divatos farmer - a legapróbb részletek is óriási különbséget jelenthetnek.
 
Azt szeretnénk, ha tökéletes illeszkedésű, biztos kényelmet és minőségi garanciákat nyújtó termékeinkre úgy tekintenél, mint egy tökéletes és elengedhetetlen kiegészítőre.
 
És miután az elmúlt években sokat beszélgettünk veletek, megértettük, hogy számotokra az a legfontosabb, hogy a menstruáció a legkevésbé befolyásolja az életeteket és minél hamarabb visszakerüljetek a mindennapi kerékvágásba. Ezért hoztuk létre ezt az oldalt - tele tanácsokkal, élménybeszámolókkal és inspirációkkal.


SCA, az anyavállalatunk

A Libresse az SCA védjegye. Az SCA egy világméretű higiéniával és papírfeldolgozással foglalkozó vállalat, amely intim védelemmel kapcsolatos termékeket, zsebkendőket, csomagolási megoldásokat, sajtópapírt és faiparti termékeket fejleszt és gyárt. Körülbelül 100 országban kerülnek értékesítésre a termékeink. Az SCA olyan világszerte ismert márkákkal is rendelkezik, mint a Tena és a Tork. A 2013-es évben 93 milliárdos svéd korona (10,7 milliárd euró) bevételre tett szert az eladásokból. Az SCA-nak körülbelül 44.000 alkalmazottja van.

SCA, c/o Life

Tudj meg többet az SCA-ról

Állások az SCA-nál

 

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba a Libresse-szel az alábbi elérhetőségeken:

Facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram E-mail Levelezési cím
 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük