Etikai kódex

A Libresse.hu oldalon nemcsak magunkról és termékeinkről osztunk meg információkat, hanem itt Te is megoszthatod bárkivel gondolataid, ötleteid, képeid, linkjeid, valamennyi kérdésed és válaszod.

Ahhoz, hogy mindez nyugodt körülmények közt megvalósulhasson és mindannyian jól érezzük magunkat a Libresse.hu oldalon, fontos hogy tiszteletben tartsuk egymás megnyilvánulásait. Íme néhány alapszabály, amit érdemes betartani:

A fórum

Ahhoz, hogy a fórumba írhass, regisztrálnod kell a Libresse.hu-n.
Van még néhány szolgáltatás, amely szintén regisztrációt igényel.
Regisztrálással a következőket fogadod el:

Nincs személyes támadás!

Nem sértegethetsz, nem űzhetsz csúfot és nem támadhatsz más felhasználókat. Csúnya szavak használata, rágalmazás, rasszista és faji megkülönböztetés szigorúan tilos!  Nem tehetsz közzé olyan anyagot, információt vagy egyéb közleményeket, amelyek sértik az érvényben lévő törvényeket, rendeleteket.

Ügyelj a megnyilvánulásaidra!

Légy kedves és udvarias! Ne provokálj másokat és kerüld a csúnya szavak használatát! Ne fenyegess másokat és ne viselkedj agresszíven!
A fórum minden bejegyzésének elfogadónak és barátságosnak kell lennie. Ne feledd, az emberek hallgatnak rád! És azt se feledd, hogy mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, még ha te egyes véleményekkel nem is értesz egyet. Tulajdonképpen ez a fórum lényege is!

 

 

 

Csak valós személy regisztrálhat!

Kereskedelmi célra, azaz termékek hirdetésére/eladására a Libresse.hu oldalt tilos használni.
Tiszteld a szerzői jogokat (azaz ne tégy közzé olyan anyagot, ami nem a te tulajdonod)! A Libresse.hu nem vállal felelőséget azokért a felhasználókért, akik megsértik a szerzői jogokat illegálisan közzétett anyagaikkal. További részleteket a jogi nyilatkozatban olvashatsz.

A Libresse honlapján minden nő segítséget kaphat a menzeszével és az ehhez kapcsolódó témákkal kapcsolatban. Időnként takarítást csapunk, vagyis kitörlünk minden olyan bejegyzést, amely megszegi a szabályokat, törvénybe ütközik, vagy sérti a honlap többi felhasználóját. Mindenkit bíztatunk, hogy azonnal értesítsen, ha olyasmit talál, amit szerinte törölni kellene!

Képek

Légy óvatos a feltöltött képeiddel! Minden felhasználó tölthet fel képet profiljára, amely a Saját oldalon és a fórumon jelenik meg (feltéve, ha nem az anonimitást választottad). Ne feledd, minden felhasználó láthatja a fényképed, szóval vigyázz, hogy miket töltesz fel. Arra is ügyelj, hogy nehogy megszegd a törvényt egy olyan kép feltöltésével, amelyen például olyan híresség szerepel, akitől vagy a kép fotósától nem kértél engedélyt.

 

Szabályok megszegése esetén

A Libresse honlapjának szabályait azért hoztuk, hogy az oldal látogatása mindenkinek élvezetet okozzon, ennek érdekében elvárjuk a betartásukat.  Aki megszegi a szabályokat vagy tiszteletlen a többi felhasználóval szemben, azt kitiltjuk az oldalunkról. A jogi nyilatkozatban még többet olvashatsz általános feltételeinkről.

 

Az internet veszélyei

Ne feledd, az interneten sokan másnak adják ki magukat, mint akik valójában. Légy óvatos, hogy kivel beszélgetsz, és személyes adataidat soha ne tedd közzé közvetlenül a honlapon. Ha olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, aki furcsán viselkedik, furcsa dolgokat kér tőled vagy bármi hasonló, azonnal értesíts bennünket!
 

 

Végül!

Viselkedj barátságosan, ahogy szoktál!
Vigyázz magadra és érezd nagyon jól magad!

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba a Libresse-szel az alábbi elérhetőségeken:

Facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram E-mail Levelezési cím

Hygiene matters

 

Our parent company, SCA provides one euro to the Red Cross for every new Like on Facebook. See the movie and discuss:

 

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük