5 Érzék kollekció>

Válaszd a hozzád illő titokdobozt, vagy gyűjtsd össze mind!

Most minden Libresse Ultra Duo* csomagunk mellé egy különleges, egyedi tervezésű titoktartó dobozt adunk ajándékba a Libresse 5 Érzék Kollekciójából. Keresd őket az akcióban résztvevő drogériákban, üzletekben és áruházakban a készlet erejéig!

  • tapintas
  • latas
  • hallas
  • izleles
  • szaglas

Tapints rá a lényegre!

Tökéletes a mozgásod akár a táncparkettről, akár a butik polcai közt való suhanásról legyen szó. Azt is tudod jól, hogy nem elég meglátni, meg is kell szerezned. Lehet, hogy más szemében ez kissé nyomulásnak tűnik, de ne törődj vele. Válaszd a hozzád illő titokdobozt!

Lásd új színben!

Felfedezni valami újat, kicsit feltűnőt vagy egészen egzotikust – ez a te műfajod. Nyitott szemmel jársz-kelsz a világban, és soha nem zárkózol el az újdonságok elől, hiszen mindig találsz magadnak új különlegességet. Válaszd a hozzád illő titokdobozt!

Hallgass a nőre!

A zenén keresztül vezet hozzád az út, és határozott elképzelésed van a legjobb előadókról. Lehet a kedvenced Mozart vagy Bon Jovi, hip-hop rock and roll vagy bármilyen stílus, mindig is biztos ízléssel tájékozódsz, nem lehet összezavarni. Válaszd a hozzád illő titokdobozt!

Érezd a kaland ízét!

Imádod, ami imádnivaló, és szerencsére nem is kell lemondanod az olyan gasztro-kiruccanásokról sem, mint amilyen egy finom koktél kortyolgatása vagy egy hatalmas adag fagylalt a szikrázó tavaszi napsütésben. Válaszd a hozzád illő titokdobozt!

Illatozz a boldogságtól!

Tudtad, hogy nemcsak az állatvilágban lehet csábító egy finom feromon? Lehetsz belevaló személyiség, csinos és szép, akkor is az illatod alapján lettél vonzó a partnered számára, úgyhogy ne is változtass a “kisugárzásodon”. Válaszd a hozzád illő titokdobozt!

Játssz velünk a facebookon is!

Érdekel, melyik érzékszerved a legkifinomultabb?
Máris megtudhatod, ha kitöltöd személyiségtesztünket itt!
Tarts velünk és fedezd fel a tavasz érzéki örömeit!

*Az akció nem vonatkozik a Libresse Goodnight termékre.