Bugyinovellák

Karafiáth Orsolya és Giret Fruzsi írásai

Karafiáth Orsi

Karafiáth Orsolya

      Mérleg nélkül

 

 

 

 

„Szerinted nem furcsa a férjem? – kérdezte a barátnőm a telefonban, kicsit idegesen. Sejtettem, hogy megint Tibor különös szokásairól lesz szó, az szokta Verát ennyire felzaklatni. Szerinte ugyanis a férfi a női bugyik rabja lett. Ahogy megismerkedtek, persze előre vetíthette volna a dolgot. Vera rúdtánc oktató, éppen a terembe ment. Kapkodva pakolt, mert késésben volt, így a fehérneműje a tömött buszon kiesett a táskájából. Tudni kell, hogy rúdtánchoz nem való semmiféle ledér darab, komoly, sok anyagot igénylő franciabugyiról beszélünk tehát. Vera észre sem vette volna a balesetet, ha egy csinos fiú nem nyújtja felé a nem éppen aprócska darabot, pirulva mondván, hogy a lány valamit elveszített. És ekkor le is csapott Ámor nyila. Ám azóta eltelt jó pár év. „Azon még nevettem, igaz kényszeredetten, mikor egy Borat-féle cuccal érkezett haza– lendült bele most Vera – és azon is túltettem volna még magam, amin minden pasi remekül elszórakozik, miszerint a saját alsónadrágjukat hátrafeszítik, és úgy tesznek, mintha nők lennének. Pontosan tudom, hogy az óvoda óta erről nem lehet leszoktatni őket.” Nos, nekem ez utóbbi is újdonság volt, egyik exem sem lepett meg soha ilyesmivel, így igazán kíváncsi lettem, mivel tudta a férj mindezt megfejelni. És ha már megfejelés, hát igen, a legújabb móka abból fakadt, hogy a férfi a legváratlanabb pillanatokban bukkan elő a lakás különbözõ pontjain, a felesége pompás kis bugyijaival a fején. „És szerinte ez vicces!” – sóhajtott elkeseredetten Vera, majd a kirobbanó nevetésem hallván elnémult. Csak azzal tudtam megvigasztalni, hogy addig örüljön, míg a bugyijai jók a férje nem túl nagy fejére. Addig legalább pontosan láthatja: az alakja tökéletes.

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük