Bugyinovellák

Karafiáth Orsolya és Giret Fruzsi írásai

Giret Fruzsi

Giret Fruzsi

        Emlék a tónál

 

 

 

 

Juhúúúú! Mi történik? Miért forog velem a világ? Az egész úgy kezdődött, hogy Bella és a többiek elindultak a tóhoz piknikezni. Bella persze engem vett fel, mert az én anyagom a legpuhább, és állítólag kényelmes is vagyok, meg ki is emelem a formás alakját. Ezt múltkor mondta a női öltözőben a barátnőjének... Szóval a fiatalok a tópartra mentek, tábortüzet raktak, és a tűz fölé tett rácson húsokat sütöttek. Aztán mind leültek a tűzhöz falatozni, és közben felidézték az elmúlt nyarak emlékeit. A vízipisztolycsatát a szárszói strandon, ahol a végén már szinte minden strandoló vizes volt... Meg a fagyievő versenyt Tihanyban, amit Kicsi ugyan 18 gombóccal megnyert, de aztán egy egész napig nemhogy fagyira, de ételre sem tudott ránézni. Közben besötétedett, és valaki kitalálta, hogy milyen jó lenne egy éjszakai fürdőzés, mert az még hiányzik az emlékek közül. Ezeket persze nem zavarta, hogy nincs rajtuk fürdőruha. „Úgyis sötét van!” – legyintettek a srácok, és már dobták is le magukról a ruháikat, s gázoltak a tóba. Bella meg utánuk, ő is mindent levett, kivéve engem (Még jó, hogy...), és már szaladt is utánuk. A víz kellemesen langyos volt és simogatóan puha. De hogy odafönn mi történhetett, fogalmam sincs, mert a vizen át nem hallottam semmit. Egyszercsak itt találtam magam, és forog velem a világ... Mivel Bella a feje fölött pörget... Éljen a szabadság! Juhúúúúú! 

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük