Bugyinovellák

Karafiáth Orsolya és Giret Fruzsi írásai

Giret Fruzsi

 

   Karafiáth Orsolya

    Gatya bácsi és a kis sárga bugyi

 

 

 

 

A baráti társaság megérkezett a fesztiválra, ahol évek óta mind a hatan ugyanazon a szálláson aludtak. Leparkoltak, és elindultak bejelentkezni a házigazdánál. Gatya bácsi – bár egyáltalán nem volt öreg - onnan kapta a nevét, hogy a nagy melegben mindig csak egy alsót viselt, hózentrógerrel. Most pajkos mosollyal fogadta ûket, majd közölte, hogy tavalyról itt maradt egy kis sárga bugyi, és csak akkor adja ki a szobákat, ha a kacér fehérnemû tulajdonosa megosztja vele az ágyát. Érdekes módja ez a társkeresésnek, gondolták, de kiderült, az úriember nem viccel, így menniük kellett. Igen ám, de minden hely foglalt volt, így tüzet raktak, és gondolták, reggelig elszórakoztatják egymást. „Úgy nevettem, hogy majdnem kiestem a bugyimból – ért egyik története végére Hajni, de senki nem kacagott vele. A sztori egyáltalán nem volt vicces, és közben nagyjából azonos film pergett le a fejekben. Hogy nem is lenne rossz, ha Hajni kiesne a bugyijá- ból - hiszen pontosan tudták, hogy a legtöbb lánnyal ellentétben û a nagyobb fehérnemûket kedveli, mondván, nagyon kényelmesek – és milyen jó lenne most egy ilyen darab, legalább más se fázna a kissé nyirkos földön. Na de kié lehetett a kis sárga? – vetették fel a gondo- latot, azzal kiegészítve, hogy a bûnös végül is kiválthatná a zálogot. „Az enyém” – suttogta Hajni – megvettem, hogy nekem is legyen egy ilyen csinos semmiségem, hátha...” A csoport ekkor testületi- leg visszavonult Gatya bácsihoz, előre tolva a hanyag Hajnalkát, aki útközben töredelmesen bevallotta, hogy már évek óta szerelmes a háziúrba. És hogy a happy end valódi legyen, kiderült az is, hogy Gatya bácsi pontosan tudta, kié az az ominózus darab...

 

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük