Bugyinovellák

Karafiáth Orsolya és Giret Fruzsi írásai

Giret Fruzsi

Giret Fruzsi

     Micsoda éjszaka volt...

 

 

 

 

Jesszusom, hol vagyok? Fogalmam sincs... Ha jól látom, valami padlón. Hmmm... finom, puha és süppedős. Ha nem lenne hozzám méltatlan, hogy a földön fekve ébredek, akár még kellemesnek is mondanám az érzést. Olyan, mintha lebegnék. De nézzünk körül egy kicsit! A szoba idegen, a padlója puha. A roló résein átszűrődő reggeli nap- fény fénycsíkokat rajzol a falra. Egész hangulatos. Itt mellettem valami bútor. Nagy és terebélyes. Láttam már ilyet, csak sosem így, alulról. Csajszi ilyenben szokott heverészni. Tényleg, hol lehet Csajszi? Este még együtt indultunk el bulizni. Fergeteges hangulatban készülődött. A hófehér szuperszűk minijét húzta rám, és persze bombasztikusan nézett ki, mert én és a szuperszűk mini igazán jó választás vagyunk együtt. Szóval elmentünk valami zajos helyre, ahol förtelem meleg volt, Csajszi meg csak ugrált és ugrált. Hát csoda, hogy elaludtam, most meg azt sem tudom, hol vagyok? Teremtőm, ez meg ki itt mellettem? Calvin... Kiiii? Calvin Kline? Mit keres ez itt? És miért hever ilyen közel hozzám? Mit képzel ez, hiszen én nem vagyok “olyan” bugyi, aki akármilyen Calvinekkel a padlón köt ki... Bár, ahogy így elnézem, egész csinos alsó ez itt... Sportos és kifejezetten jóvágású. Most meg valaki felemel... Nini, Csajszi! Jó reggelt! Tudtam, hogy nem hagysz el. Már fel is veszel? Meg a szuperszűk minit is? Ilyen korán indulunk? És mi lesz Calvinnel?

 

 
 
 
 
 

Elfelejtetted jelszavad?

Semmi probléma! Csak küldd el felhasználó neved vagy e-mail címed és máris elküldjük az adataid.

Hiba, felhasználó név kitöltése kötelező
Hiba, a megadott e-mail cím vagy felhasználó név nem létezik
Az új jelszót elküldtük.
 
 
 
 
 
 
Várakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünk segítségével könnyedén nyomon követheted az oldal frissítéseit, ajánlatainkat, eseményeket és még sok mást is. Egyszerűen küldd el e-mail címedet és soha többé nem maradsz le semmiről, ami a Libresse-szel kapcsolatos!

A megadott e-mail cím már szerepel a hírlevél listán.
E-mail címedet most regisztráltuk hírlevelünkre!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező

Leiratkozás

 
 
 
 
 
 
Várakozás

Leiratkozás hírlevelünkről

Mi hibáztunk? Kérjük, keress meg bennünket, hogy jóvá tehessük. Hiányozni fogsz! Szerencsére bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolnád magad.

Hiba. Jó e-mail címet adtál meg?
Sikerült leiratkoznod!
Érvénytelen e-mail cím
Kötelező mező
 
 
 
 
 

Szia! A böngésződ sajnos elavult!

Frissítsd bármelyik jelen verzióra!

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Köszönjük kérdésed!

Szakértőnkhöz számos kérdést intéznek, ezért csak a még megválaszolatlan kérdésekre válaszol.

 
 
 
 
 
 

Fiók törlése

Libresse fiókodat töröltük