Élj magabiztosan!

Az „Élj magabiztosan!” több mint egy szlogen. Ez a Libresse hitvallása. Tetteinkkel és akcióinkkal is arra szeretnénk inspirálni, hogy bízz önmagadban, csináld azt, amit szeretnél, és hidd el: előtted nincs akadály!
 
 

Fedezd fel bátran a világot!

A Libresse idén is extra segítséget ad neked többféle egyedi, trendi designú ajándék betéttartó dobozaival, melyeket a Libresse Duo egészségügyi betétekhez (Ultra Normal Duo, Ultra Normal Deofresh Duo, Ultra Long Duo, Ultra Normal Aloe and Chamomile Duo, Natural Care Duo) csomagolunk. A csinos kis ajándék fémdobozok lehetővé teszik számodra, hogy a betétet kulturáltan tárolhasd, mondjuk a munkahelyeden, és diszkréten magaddal vihesd a táskádban, akár egy kalandos utazásra, vagy bárhová, ahol csak szükséged lehet rá.
 
 

Irány a szerelem városai!

A Libresse betéttartó fémdobozok designjait romantikus európai nagyvárosok ihlették, melyek arra bátorítanak, hogy hozd ki az életből a maximumot. Élj át minél több kalandot, és tapasztald meg a felfedezés örömét!
Válassz kedvedre betéttartó dobozainkból:
London, az igazi metropolisz, ami sokszínűségével hódít.
Párizs, az örök romantikus.
Amszterdam, a város, ami kalandra hív.
Velence... ki ne szeretne átevezni a sóhajok hídja alatt?
 
Bárhová jutsz, bármit teszel, egyet ne felejts: mindig „Élj magabiztosan!” 
 
Keresd az akciós Libresse Duo csomagokat az ajándék betéttartó dobozokkal a boltok polcain a készlet erejéig, és csapj le kedvenc úticélodra!